تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/02/04 - 12:03
کد خبر: 534349

بازار خودرو در سراشیبی/ قیمت خودرو امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

بازار خودرو در سراشیبی/ قیمت خودرو امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

قیمت خودرو در ایران پس از دور دوم مذاکرات روند کاهشی در پیش گرفته‌ و این کاهش قیمت تا روز سه‌شنبه هفته جاری ادامه داشت، اما از روز چهارشنبه تاکنون...

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ قیمت خودرو امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ اعلام شد. بررسی‌ها حاکی از آن است که هر دو بازار داخلی و مونتاژی، پس از دور دوم مذاکرات، روند کاهشی را در پیش گرفته‌اند. این کاهش قیمت‌ها تا روز سه‌شنبه هفته جاری ادامه داشت، اما از روز چهارشنبه تاکنون بازار در حالت ثبات قرار گرفته و تغییری در قیمت‌ها مشاهده نشده است. این وضعیت نشان‌دهنده تأثیر مستقیم تحولات سیاسی و اقتصادی بر بازار خودرو است و احتمالا تا زمان وقوع تغییرات جدید، این ثبات ادامه‌دار باشد.

لازم به ذکر است قیمت‌های اعلامی از خودروهای صفر کیلومتر در بازار براساس آخرین مدل و ارزان‌ترین رنگ موجود، تنها به‌عنوان قیمت پیشنهادی از سوی فروشندگان ارائه شده‌اند و معاملات واقعی بسته به شرایط معامله و محل خرید آن ممکن است با قیمت‌هایی متفاوت از این ارقام صورت گیرد.

قیمت خودروهای داخلی

قیمت خودروهای داخلی به استثنای موارد معدودی ثابت ماند.

شاهین G اتومات CVT، یکی از سدان‌های رده‌بالای تولیدی سایپا، صبح امروز با کاهش ۲۰ میلیون تومانی معادل ۱.۹۶ درصد، در محدوده یک میلیارد تومان قدم گذاشت.

ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۴ یکی از هاچ‌بک‌های بازار داخلی که در نیمه دوم ماه گذشته با قیمت ۵۴۵ میلیون تومان به اوج خود رسیده بود، امروز به قیمت ۵۱۰ میلیون تومان در بازار خرید و فروش می‌شود.

پژو ۲۰۷ پانوراما دنده‌ای رینگ فولادی مدل ۱۴۰۴ که نسبت به روز پیش ۱۰ میلیون تومان کاهش یافته به کانال ۹۰۰ میلیون تومان بازگشته است.

تارا اتوماتیک V۴ LX که از نیمه دوم فروردین تا لحظه کنونی روند کاهشی به خود گرفته است جمعاً ۸۵ میلیون تومان ارزان‌تر شده و هم‌اکنون به قیمت یک میلیارد و ۱۳۵ میلیون تومان به مشتری تحویل داده می‌شود.

دنا پلاس توربو اتوماتیک (آپشنال) از محصولاتی که به قیمت بالای یک میلیارد تومان معامله می‌شود صبح امروز با ریزش ۲۵ میلیون تومانی به قیمت یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان رسیده است.

قیمت خودروهای مونتاژی

بازار خودروهای مونتاژی به موازات محصولات داخلی، در برخی از مدل‌ها با افت قیمت مواجه شده است.

دیگنیتی پرایم یک کراس‌اوور کوپه است که توسط شرکت بهمن موتور به بازار داخلی عرضه می‌شود. خودرو مذکور امروز با نزول ۴۰ میلیون تومانی نسبت به روز گذشته به قیمت یک میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

ام‌وی‌ام X۳۳ کراس اتوماتیک یک کراس‌اوور کوچک شهری است که امروز با افت ۱۰ میلیون تومان تعادل خود را از دست داده و به قیمت یک میلیارد و ۲۹۰ میلیون تومان بازگشته است.

کی‌ام‌سی T۸ یک پیکاپ دو دیفرانسیل است که توسط کرمان موتور عرضه می‌شود. خودرو مذکور امروز با قیمت یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومانی تعادل خود را در بین محصولات مونتاژی حفظ کرده است.

لاماری ایما از دیگر محصولات محبوب مونتاژی، صبح روز جاری با ریزش ۲۰ میلیون تومانی در محدوده دو میلیارد و ۲۸۰ میلیون قرار گرفته است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top